28 mei 2020
 
Onder voorbehoud van de uitspraak van de premier, bestaat de kans dat wij per 1 juli 2020 onze accommodatie weer mogen openen voor onze les- en accommodatie leden. Ondertussen gaat het bestuur uitzoeken wat verder de mogelijkheden zijn. 
 
Het gehele bericht is hier te lezen:
 
 
18 mei 2020
 
Het bestuur wil jullie hierbij graag informeren over de huidige stand van zaken rond het gebruik van onze accommodatie. Tot op heden is het nog niet gelukt om binnen de regels rondom Corona, onze accommodatie te mogen gebruiken. De reden waarom wij niet open mogen, is dat wij een binnen accommodatie zijn en geen paarden hoeven te verzorgen op onze locatie.
 
Wij zijn in gesprek met de gemeente om te kijken of wij een uitzonderingsregel kunnen krijgen voor het openstellen van onze accommodatie voor accommodatie leden en het geven van lessen. Ook hebben wij een plan ingediend hoe wij denken verantwoord open te kunnen gaan.

Behalve gespreken met de gemeente kunnen wij op dit moment weinig doen. Op dit moment zijn de KNHS & FNRS ook hard bezig om te lobbyen voor het openstellen van binnen accommodaties zonder stallen Behalve de hippische sport, hoor je ook geluiden van andere sportbonden die hard aan het lobbyen zijn om binnen accommodaties te kunnen openen. Denk daarbij aan sportscholen etc.

Wij hopen jullie binnenkort goed nieuws te kunnen melden. Tot die tijd blijven wij als bestuur heel hard ons best doen om open te kunnen.
 
Indien jullie in de tussentijd vragen hebben, zij wij bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.