Adri en Willem Vedder – De vrijwilliger(s) achter de tosti’s

De Voornruiter-tosti is populair en ook hier werken vrijwilligers achter de schermen, die we hierbij graag even ‘in het zonnetje’ willen zetten!  Elke wedstrijd ligt de vriezer vol. Willem en Adri Vedder hebben zo’n 10 jaar geleden deze taak overgenomen van Nan Kippersluis en ik vroeg hen hoeveel ze er nu eigenlijk gemaakt hebben.  

Zet zo’n 220 broodkratten achter elkaar met 250 tosti’s per krat! In elk krat zitten 23 casinobroden met kaas en schouder-tosti-ham, want dit zijn mooie vierkante plakken. Een indrukwekkende hoeveelheid en dat elk indoorseizoen van oktober tot april weer!  

Willem en Adri vinden het leuk werk. Brood en ham wordt bij de Plus in Harmelen gehaald en Frans zorgt voor de kaas. Uit 1 brood maken ze 11 tosti’s en zo maken ze van 23 broden 250 tosti’s; per 2 verpakt. En op men wedstrijden helpt Adri ook mee achter de bar.   

Adri en Willem: namens De Voornruiters en alle tosti-liefhebbers (en dat zijn er veel) bedankt en we hopen dat jullie dit nog lang mogen en kunnen doen!!!