manege utrecht

Manege De Voornruiters paardensport & ruiterport zijn actief iint: dressuur, springen en mennen. Wij zijn de vereniging voor paardensportliefhebbers en recreatieve (sport)rijders voor paarden.

Instructie

Instructie

Dressuurlessen maandagavond
Op maandagavond worden parallel aan twee groepen dressuurlessen gegeven.
Deze worden verzorgd door Jeroen de Bree en Jacqueline Noorbergen
Jeroen werkt beroepsmatig als africhter en trainer van dressuurpaarden en dressuurinstructeur. Hij is daarin al veel jaren actief.Ook Jacqueline heeft haar sporen in de dressuursport ruimschoots verdiend. Ze is niet alleen een ervaren amazone, maar ook gediplomeerd instructrice. (geen foto beschikbaar)

 
Dressuurlessen donderdagavond
Instructrice: Marlous den Besten
Marlous werkt bij Toonen Winkelinterieurs. Ze is daarnaast gediplomeerd instructrice, allround op niveau 2 en dressuur niveau 4.
In haar ponytijd heeft ze Z dressuur en Z springen gereden. Daarna was ze enkele jaren werkzaam bij Jan van Kooten in Montfoort. Daar leidde ze meerdere paarden op tot en met Z2 dressuur en meerdere jonge springpaarden tot en met L springen. Momenteel is ze alleen actief in de dressuurwedstrijdsport met haar paard Fabian Dyloma.

 
 
 
Springlessen dinsdagavond
Instructrice: Zaira van Vliet
Nadat Zaira succesvol de opleiding HBO paardensport in Deurne afrondde is zij jaren als ruiter actief geweest bij gerenommeerde handels- en sportstallen in binnen- en buitenland. Zij heeft verschillende jonge paarden opgeleid tot ZZ springen, M SGW en M dressuur.

Tegenwoordig is zij parttime zadelpasser voor Hulsebos Zadelmakerij en werkt ze voor haar instructie en training daarnaast nauw samen met internationaal osteopaat en fysiotherapeut Lieneke Gijsbertsen van equi-care om een zo compleet mogelijke begeleiding van paard en ruiter aan te kunnen bieden.
 
 
 

Springlessen woensdagavond
Instructeur: Sander Gepkens
Sander werkt beroepsmatig als ruiter en instructeur.
Zijn stal Gepkenssportpaarden is gespecialiseerd in de africhting en het trainen van talentvolle jonge spring- en dressuurpaarden. Dat doet hij voor meerdere grote stallen in Nederland en Europa. Sander geeft veel instructie van basis tot hoger niveau, zowel in dressuur als springen met als doel het maximale uit de combinatie te halen. Daarnaast is hij op bescheiden schaal actief in de handel en als adviseur daarin.
www.gepkenssportpaarden.nl

 
 
 
Menlessen op zondag
Instructeur: Berry van den Bosch
Berry runt met zijn vrouw Claudia trainingsstal VDB Stables in Someren. Ze zijn gespecialiseerd in het trainen, beleren en corrigeren van aangespannen paarden. Ook het coachen en trainen van mensen is een van de activiteiten. VDB Stables beschikt ook over een vakantie accommodatie.
Berry is niet alleen gediplomeerd instructeur, maar ook lid van het menforum, jurylid, parcoursbouwer en vooral wedstrijd rijder. Tevens is hij actief in een aantal wedstrijdorganisaties. En dat alles met veel plezier!
www.vdbstables.nl


Locatie & Routebeschrijving

Bezoekadres Manege "De Voornruiters" Sportpark Rijnvliet 7 3545 EA Utrecht Grotere kaart weergeven...

ga naar http://www.facebook.com/devoornruiters.demeern/?fref=ts