manege utrecht

Manege De Voornruiters paardensport & ruiterport zijn actief iint: dressuur, springen en mennen. Wij zijn de vereniging voor paardensportliefhebbers en recreatieve (sport)rijders voor paarden.

Instructie

Instructie

Dressuurlessen maandagavond
Op maandagavond worden parallel aan twee groepen dressuurlessen gegeven.
Deze worden verzorgd door Jeroen de Bree en Jacqueline Noorbergen
Jeroen werkt beroepsmatig als africhter en trainer van dressuurpaarden en dressuurinstructeur. Hij is daarin al veel jaren actief.Ook Jacqueline heeft haar sporen in de dressuursport ruimschoots verdiend. Ze is niet alleen een ervaren amazone, maar ook gediplomeerd instructrice. (geen foto beschikbaar)

 
Dressuurlessen donderdagavond
Instructrice: Marlous den Besten
Marlous werkt bij Toonen Winkelinterieurs. Ze is daarnaast gediplomeerd instructrice, allround op niveau 2 en dressuur niveau 4. .

 
 
 
Springlessen dinsdagavond
Instructrice: Zaira van Vliet
Nadat Zaira succesvol de opleiding HBO paardensport in Deurne afrondde is zij jaren als ruiter actief geweest bij gerenommeerde handels- en sportstallen in binnen- en buitenland. Zij heeft verschillende jonge paarden opgeleid tot ZZ springen, M SGW en M dressuur.

 
 
 

Springlessen woensdagavond
Instructeur: Sander Gepkens
Sander werkt beroepsmatig als ruiter en instructeur.
Zijn stal Gepkenssportpaarden is gespecialiseerd in de africhting en het trainen van talentvolle jonge spring- en dressuurpaarden. Dat doet hij voor meerdere grote stallen in Nederland en Europa. Sander geeft veel instructie van basis tot hoger niveau, zowel in dressuur als springen met als doel het maximale uit de combinatie te halen. Daarnaast is hij op bescheiden schaal actief in de handel en als adviseur daarin.
www.gepkenssportpaarden.nl

 
 
 
Menlessen op zondag
Instructeur: Berry van den Bosch
Berry runt met zijn vrouw Claudia trainingsstal VDB Stables in Someren. Ze zijn gespecialiseerd in het trainen, beleren en corrigeren van aangespannen paarden. Ook het coachen en trainen van mensen is een van de activiteiten. 
Berry is niet alleen gediplomeerd instructeur, maar ook lid van het menforum, jurylid, parcoursbouwer en vooral wedstrijd rijder. Tevens is hij actief in een aantal wedstrijdorganisaties. En dat alles met veel plezier!
www.vdbstables.nl


Locatie & Routebeschrijving

Bezoekadres Manege "De Voornruiters" Sportpark Rijnvliet 7 3545 EA Utrecht Grotere kaart weergeven...

ga naar http://www.facebook.com/devoornruiters.demeern/?fref=ts