manege utrecht

Manege De Voornruiters paardensport & ruiterport zijn actief iint: dressuur, springen en mennen. Wij zijn de vereniging voor paardensportliefhebbers en recreatieve (sport)rijders voor paarden.

Menners presteren ijzersterk op de Hippiade

Menners presteren ijzersterk op de Hippiade

De Hippiade mennen werd door de slechte terreinomstandigheden uitgesteld en verplaatst. Vorige week werden de KNHS kampioenschappen dressuur en vaardigheid pas verrreden op de terreinen van Ruitersportcentrum Kraaij in Nijkerkerveen.

Nadat onze menners het al goed hadden gedaan op de Districtskampioenschappen namen de geselecteerden het nu op tegen de besten uit het hele land. We zijn twee Hippiadekampioenen en driereservekampioenen rijker!
 
In de vaardigheid bij de tweespannen pony’s reden Raymond en Jelle Leliveld allebei foutloos. In de barrage presteerden de beide broers het opnieuw om alle balletjes te laten liggen. Raymond deed dat in een razendsnelle tijd (167) en werd Kampioen! Jelle had ruim drie seconden meer nodig, maar pakte wel het zilver. Wim van Bruggen werd tiende.
Bij de enkelspannen pony werd Rachel van Zwieten kampioen. Met één tiende van een seconde troefde ze de concurrentie af in de barrage. Wim van Bruggen eindigde in deze grote rubriek als zevende. 
Jelle Leliveld had zich ook geplaatst voor de dressuur. Daarin werd hij achtste met 62,46%. Elise Borgsteijn scoorde hoge punten in haar beide proeven en werd reservekampioen met haar ponystweespan in de klasse B/L met 67,09%.
Marco Delfgou had pech. In de vaardigheid was Zanzibar hem even te snel af en schoot een verkeerde poort in. In de L dressuur werd de combinatie 17E met 60,63%. Mirjam Slob werd in de vaardigheid 11e met Bueno en in dressuur scoorde ze 64,5%, goed voor een mooie 5e plaats.
Ronald Tomassen plaatste zich met Vaya voor de barrage in de ZZ vaardigheid. Daarin reed hij er één balletje af, maar dat leverde hem toch een mooie zilveren medaille op.
Wim van Elteren had zich met zijn tweespan Friezen ook voor beide onderdelen geplaatst. In de vaardigheid behaalde hij een derde plaats en in dressuur reed hij 63,96% bij elkaar en werd fraai vierde.
Alle menners van harte gefeliciteerd met jullie mooie resultaten! 
 
 
 


Locatie & Routebeschrijving

Bezoekadres Manege "De Voornruiters" Sportpark Rijnvliet 7 3545 EA Utrecht Grotere kaart weergeven...

ga naar http://www.facebook.com/devoornruiters.demeern/?fref=ts