manege utrecht

Manege De Voornruiters paardensport & ruiterport zijn actief iint: dressuur, springen en mennen. Wij zijn de vereniging voor paardensportliefhebbers en recreatieve (sport)rijders voor paarden.

Hippiade: Goud voor Julia en zilver voor Lotje

Hippiade: Goud voor Julia en zilver voor Lotje

Niet alle ponyrubrieken werden vorige week verreden en dus reisden ook nog wat ponyruiters afgelopen weekend naar Ermelo voor het Nederlands Kampioenschap.
 
 
Op vrijdag was het gelijk raak met een gouden plak voor Julia Kapteijn met Doortje in de klasse B springen pony’s categorie C: Ze werden kampioen! Super knap, gefeliciteerd Julia!
Een interview vind je  
hier  op de site van de KNHS 
 
Maddy Dijkshoorn eindigde in de klasse B cat. A/B op de 11de plaats. Bij het springen B paarden werd Jessy Tewis 23ste.
Over het springen in de overige klassen volgt nog een bericht. 
 
Dressuur paarden
Een aantal dressuurcombinaties reed vrijdag een eerste proef. Met het resultaat werden ze wel of niet geselecteerd voor de finale. In de klasse L2 werd Katie Werring 5de en plaatste zich daarmee voor de finale op zaterdag. Britt van der Panne werd 13de. Er was nog een ring waar L2 ruiters zich konden kwalificeren voor de finale. Daar was het Ingrid Gerritsen die met een 4de plaats door was naar de finale op zaterdag. In de klasse Z2 werd Lotje Schoots 8ste en Josepine van Dalsen 12de. Ook hier was nog een ring waar Z2 verreden werd. Daar reed Claire Stuijvenberg naar een 13de plaats. Helaas mochten zij allen niet door naar de finale.
In de klasse ZZL reed Katie Werring naar een 3de plaats, Lotje Schoots naar een 5de plaats en zij kwalificeerden zich daarmee voor de finale op zaterdag. Justine Mudde reed in deze klasse naar een 10e plek. Knap maar geen finale voor haar helaas.
Op zaterdagochtend reed Elzemieke Verdouw bij de B paarden naar een 22ste plek.
Bij de L1 paarden reed Angela van Dijk naar een 9de plek en mocht daarmee net geen finale rijden ’s middags. Ook Cheyenne van Kippersluis kwam in deze klasse aan de start, zij werd 14de.
’s Middags werd de finale L2 verreden. Katie Werring werd 6de en Ingrid Gerritsen 10de.
In de finale ZZL werd er kür op muziek gereden. Een mooi schouwspel waar veel publiek zich op de tribune en rond de ring verzameld had. Ook de Voornruiters Lotje Schoots met Grace of Rose en Katie Werring met Francois streden keihard voor een titel en ze reden beiden een erg mooie kür. Lotje Schoots mocht hier het zilver in ontvangst nemen en Katie Werring werd 9de.

Locatie & Routebeschrijving

Bezoekadres Manege "De Voornruiters" Sportpark Rijnvliet 7 3545 EA Utrecht Grotere kaart weergeven...

ga naar http://www.facebook.com/devoornruiters.demeern/?fref=ts