manege utrecht

Manege De Voornruiters paardensport & ruiterport zijn actief iint: dressuur, springen en mennen. Wij zijn de vereniging voor paardensportliefhebbers en recreatieve (sport)rijders voor paarden.

Voornruiters domineren Districtskampioenschappen mennen

Voornruiters domineren Districtskampioenschappen mennen

Zaterdag 26 augustus waren in Middenbeemster de Districtskampioenschappen dressuur en vaardigheid. Deze kampioenschappen waren tevens de selectie voor de Hippiade mennen die op 16 september in Ermelo is.
Grootverdiener was Wim van Elteren, die met zijn tweespan Friezen zowel in de dressuur als in de vaardigheid kampioen werd.
Elise Borgstein won de dressuurtitel tweespan pony’s in de klasse L tot en met ZZ. In de B-klasse was er brons en een Hippiade ticket voor Jelle Leliveld, die zijn broer Raymon net een plekje voor bleef.
Een mooie overwinning voor Mirjam Slob: zij pakte de titel in het kampioenschap B-dressuur bij de paarden.
Het kampioenschap vaardigheid klasse L werd gewonnen door Marco Delfgou met Zanzibar. Hij reed een vlotte en foutloze barrage en won.
Geen nulrondje, maar wel het beste resultaat in de klasse Z/ZZ voor Ronald Tomassen met Vaya.
In de klasse tweespan pony’s ging de overwinning naar Jelle Leliveld die voor het eerst in zijn jonge mencarrière districtskampioen werd. Raymond Leliveld pakte brons en mag ook naar de Hippiade. Elise Borgstein reed dubbel nul en eindigde als vijfde.
En vergeten waren we nog Rachel van Zwieten en Wim van Bruggen die bij de vaardigheid enkelspan pony door mogen naar de hippiade!
Top gedaan van onze menners! En veel succes op de Hippiade!
 


Locatie & Routebeschrijving

Bezoekadres Manege "De Voornruiters" Sportpark Rijnvliet 7 3545 EA Utrecht Grotere kaart weergeven...

ga naar http://www.facebook.com/devoornruiters.demeern/?fref=ts