manege utrecht

Manege De Voornruiters paardensport & ruiterport zijn actief iint: dressuur, springen en mennen. Wij zijn de vereniging voor paardensportliefhebbers en recreatieve (sport)rijders voor paarden.

Dressuursuccessen op Voornruiterswedstrijd

Dressuursuccessen op Voornruiterswedstrijd

Op vrijdag werden de hoogste klassen verreden, ZZ-Zwaar tot en met Grand Prix. Het verslag en uitslagen hiervan zijn elders te vinden op de website. Op zaterdag 12 november stonden de klassen B t/m M2 op het programma.
 
Een zeer succesvolle dag voor vele Voornruiters, want alle klassen (behalve de L1 dressuur) werden gewonnen door Voornruiters. De eerste rubriek van de dag was de klasse M1 en werd gewonnen door Renske de Bruin met haar paard Gina barina e.h. Daarna in de M2 ging de winst naar Celine Noorbergen. Celine maakte met hetzelfde paard, Beaud’ore, afgelopen zomer deel uit van het viertal paarden. Dominique van Dalsen had beide pony’s weer in vorm en mocht de eerste prijzen in ontvangst nemen in de klasse M2 en L2. Bij de L2 grotere maat pony’s ging Voornruiter Ginger Beekink met de oranje linten naar huis. De L1 en B pony’s werden in handicap verreden. Amy Tewis won deze rubriek met de hengst Domino. Na deze pony rubrieken werden nog de klassen L1, B en L2 paarden verreden. Ondanks enige spanning reed Frans Sturkenboom zijn merrie Hippolyta naar de overwinning. Ook kreeg deze combinatie prachtig commentaar van de jury “Dit is echt heel mooi om te zien, jullie zijn echt een team”. Bij de L2 paarden wisselde Cissy Bonenkamp en Britt van der Panne stuivertje. Beide werden een keer eerste en een keer tweede.
De laatste dag van het dressuur weekend werden de klassen Z1, Z2 en ZZ-licht verreden. Hier ging alleen de winst in de klasse Z2 naar een Voornruiter, Katie Werring. De klasse Z1 won Marijke de Geus, bij de pony’s Z1/2 won Floor Vork en de ZZ-licht won Bianca Fokker-Van Vliet.
Iedereen van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten.
 
Volgende maand is er weer een dressuur weekend, hopelijk tot 9 december.

 Locatie & Routebeschrijving

Bezoekadres Manege "De Voornruiters" Sportpark Rijnvliet 7 3545 EA Utrecht Grotere kaart weergeven...

ga naar http://www.facebook.com/devoornruiters.demeern/?fref=ts