manege utrecht

Manege De Voornruiters paardensport & ruiterport zijn actief iint: dressuur, springen en mennen. Wij zijn de vereniging voor paardensportliefhebbers en recreatieve (sport)rijders voor paarden.

In Memoriam Roel Groenendijk

In Memoriam Roel Groenendijk

Na een ziekbed van nog geen jaar is zondag 21 augustus jl. op een leeftijd van 58 jaar Roel Groenendijk overleden. Roel was getrouwd met Iet en vader van Joyce en Dennis. Begin 2000 stapte Roel als pony vader bij De Voornruiters naar binnen. Al snel werd Roel een zeer gewaardeerde vrijwilliger binnen de verening. Begonnen als parkeerwacht op het Concours Hippique aan de Zandweg, werd al snel duidelijk dat Roel naast ruimtelijk inzicht ook twee rechterhanden bezat. Binnen no-time én zonder veel woorden werd het één na het andere defect gegane apparaat gerepareerd. Van een hydraulische klep van de veewagen die niet meer dicht wilde, naar een haperend alarm in de keuken dan wel naar een kapotte koffiemachine in de kantine. We konden altijd op ieder uur van de dag een beroep op Roel doen. Roel zwaaide ook de scepter over het geluid in de kantine en over het geluid binnen en buiten de hal. Hij was altijd bereid om even de installatie in te stellen zodat een kür op muziek geoefend kon worden. Naast het feit dat Roel geïnteresseerd was in alles wat draait, was Roel ook een groot dierenliefhebber. Zijn ruitercarrière had hij bij toenmalig manege Van Dorsten aan de Woerdlaan. Wij gaan Roel zijn betrokkenheid, aanwezigheid en handigheid binnen De Voornruiters ontzettend missen. Het was een eer en genoegen om met je samen te werken Roel, dank je wel.

Bestuur en leden van De Voornruiters wensen familie, vrienden en kennissen alle sterkte toe om dit grote verlies te verwerken.
 
Lees hier de rouwkaart 


Locatie & Routebeschrijving

Bezoekadres Manege "De Voornruiters" Sportpark Rijnvliet 7 3545 EA Utrecht Grotere kaart weergeven...

ga naar http://www.facebook.com/devoornruiters.demeern/?fref=ts