manege utrecht

Manege De Voornruiters paardensport & ruiterport zijn actief iint: dressuur, springen en mennen. Wij zijn de vereniging voor paardensportliefhebbers en recreatieve (sport)rijders voor paarden.

BLASTRAC nieuwe sponsor Voornruiters per 10jan2016

BLASTRAC nieuwe sponsor Voornruiters per 10jan2016

Per 10 januari 2016 is de nieuwe hoofdsponsor van de Voornruiters.
Tijdens de springwedstrijd werden de contracten getekend en werd met Champagne geproost op deze afspraak.
 
En bijzonder ook dat Daniëlle van Houten, dochter van onze nieuwe hoofdsponsor, met haar pony Jazz in de M/Z/ZZ klasse in het tweede parcours een eerste plaats haalde!
v.l.n.r Rocco van Vliet (marketing manager Blastrac), Frank Bouman, (voorzitter Voornruiters) Jaap Dekker, (voorzitter BPU) Adrie van Houten (directeur Blastrac) en Mandy Kaspers (echtgenote Rocco).
 

Blastrac nieuwe hoofdsponsor Voornruiters!        Leer uw sponsor kennen:

Blastrac  is wereldwijd marktleider voor het produceren en verkopen van oppervlakte behandeling machines voor zowel horizontale als verticale oppervlaktes. Blastrac heeft een compleet assortiment met machines en accessoires voor elk project, zoals:

·        Vloerschuurmachines, o.a. voor het schuren en polijsten van betonnen / asfalt / terrazzo / natuursteen oppervlaktes.

·        Freesmachines, o.a. voor het verwijderen van egalines, overtollig beton en flexibele materialen van een harde ondergronden.

·        Straalmachines, o.a. voor het stralen (opruwen) van betonnen en asfalt oppervlaktes.

·        Industriele stofzuigers, o.a. voor het werken in een stofvrije omgeving.

·        Diamant boormachines, o.a. voor het boren in harde oppervlaktes.

·        Diamant gereedschap, o.a. zaagbladen, schuur / polijst schijven, boren.   

Blastrac staat wereldwijd bekend om hun kwalitatief hoogwaardige producten dat wordt bereikt met veel inzet, passie en training net zoals in de paarden sport waar passie, training en kwaliteit ook een must zijn. De chemie tussen ruiter en paard is de chemie tussen Blastrac en zijn klanten, het is altijd teamwork.

Blastrac is heel trots dat ze hoofdsponsor van de Voornuiters zijn geworden, een mooie vereniging waar gezelligheid en kwaliteit hand in hand gaan, net zoals binnen de Blastrac family.

Blastrac zal als hoofdsponsor ook actief betrokken zijn bij verschillende evenementen door middel van het inzetten van onze VIP promotietrailer die we bij diverse concours op het buiten terrein of in de binnen rij hal kunnen plaatsen, in November 2015 is dit een groot succes geworden bij de grote 1,40 prijs van Blastrac Europe, ook in de toekomst zien we goede mogelijkheden bij het organiseren van mooie wedstrijden.
 
  
 
Het management van Blastrac is ook privé heel actief in de paardensport, beide dochters van de Blastrac directeur zijn al jaren lid van de Voornruiters en zijn met springen en dressuur regelmatig te zien bij de vereniging.

Wij zien Blastrac en De Voornruiters als een hele goede match en hebben alle vertrouwen in een lange en succesvolle samenwerkingen en hopen u snel te mogen begroeten bij een van de evenementen. Graag willen wij ook alvast aandacht vragen voor de 1.40 wedstrijd op 19 Maart waar Blastrac officieel gepresenteerd wordt als hoofdsponsor van De Voornruiters.


 


Locatie & Routebeschrijving

Bezoekadres Manege "De Voornruiters" Sportpark Rijnvliet 7 3545 EA Utrecht Grotere kaart weergeven...

ga naar http://www.facebook.com/devoornruiters.demeern/?fref=ts