manege utrecht

Manege De Voornruiters paardensport & ruiterport zijn actief iint: dressuur, springen en mennen. Wij zijn de vereniging voor paardensportliefhebbers en recreatieve (sport)rijders voor paarden.

Springsuccessen : derde weekend regiokampioenschappen indoor 2018

Springsuccessen : derde weekend regiokampioenschappen indoor 2018

Vorig weekend(16-18 februari) waren de laatste regio indoor kampioenschappen voor 2018. Dit kampioenschap vond plaats in ons Blastrac Hippisch centrum. Het was weer een weekend met mooie sport en vele kampioenen. In drie dagen tijd werden diverse rubrieken verreden, met op zaterdag de Randstadcup voor de klasse Z en ZZ paarden en pony’s.

Op de eerste dag (vrijdag) hield Valerie van Kesteren de eer van de Voornruiters hoog door het reservekampioenslint in de Klasse L mee naar huis te nemen.

Op zaterdagavond stuurde Franka van der Louw haar Daladium naar het reservekampioenschap in de klasse ZZ.

Zondags waren de Voornruiters in vorm en regende het kampioenslinten. Direct in de klasse B categorie B werd Maddy Dijkshoorn kampioen met haar pony Spirit. Ook de grotere maten pony’s waren in vorm. In de categorie C. werd Eva Kapteyn met haar pony Denice kampioen. Lotte van Miltenburg werd in dezelfde categorie reservekampioen met haar pony Vannico. Beide zusjes Kapteyn mogen naar Ermelo, want in de categorie DE reed Julia Kapteyn de schimmel Milan Moscan naar de overwinning. Met haar andere pony, Doortje, werd zij tevens reservekampioen in de klasse L categorie C. Afgelopen zomer werd Isa van der Arend met haar pony Kohvie S nog reservekampioen in de klasse L categorie DE, nu tijdens de indoor deed ze hetzelfde in de klasse M.

In de afsluitende rubriek, de klasse B paarden, waren het twee Voornruiters op de hoogste treden van het podium. Kampioen werd Anne van Vliet met Iniesta en reservekampioen Amy Tewis met Inifinity. Tevens reed Amy het paard Beau naar de derde plaats en hierdoor mag Amy met twee paarden uit de fokkerij van Familie van Kooten naar het NK.

Iedereen van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten en heel veel succes op het NK in Ermelo.
Komend weekend is al het eerste weekend van het NK in Ermelo. Kijk voor de startlijsten op de site van de KNHS: 
http://www.knhsindoorkampioenschappen.nl/startlijsten-en-uitslagen 


Locatie & Routebeschrijving

Bezoekadres Manege "De Voornruiters" Sportpark Rijnvliet 7 3545 EA Utrecht Grotere kaart weergeven...

ga naar http://www.facebook.com/devoornruiters.demeern/?fref=ts