manege utrecht

Manege De Voornruiters paardensport & ruiterport zijn actief iint: dressuur, springen en mennen. Wij zijn de vereniging voor paardensportliefhebbers en recreatieve (sport)rijders voor paarden.

Clinic Monique Peutz: Erg leerzaam, smaakt naar meer!

Clinic Monique Peutz: Erg leerzaam, smaakt naar meer!

Op 4 januari zijn we het nieuwe jaar goed begonnen met een dressuur clinic van Monique Peutz.
De deelnemers waren heel divers en we zijn blij dat iedereen zich welkom voelde, welk niveau ook.
De educatiewerkgroep is tevreden over dit evenement dat in korte tijd op poten is gezet. Het is enorm fijn om er zoveel positieve geluiden over te horen en stimuleert om meerdere clinics voor de verschillende disciplines, te gaan organiseren in de toekomst.

De dag verliep goed en de deelnemers werden stuk voor stuk voorzien van zeer bruikbare tips waarmee ze aan de slag kunnen. Wij hopen dat deze ervaring heeft geleid tot mooie inzichten en hopelijk positieve effecten zullen hebben op de wedstrijden.

In de werkgroep is zelfs al gebrainstormd over volgende clinics.
Wij willen onze leden extra trainingsmomenten aanbieden, bijvoorbeeld ter voorbereiding op een kampioenschap. Voor ieder wat wils. Dit keer was de clinic individueel, proefgericht en daardoor voor sommigen wellicht wat prijzig. De volgende zal plaatsvinden in kleine groepjes en daardoor per persoon interessanter geprijsd zijn. Wij informeren je hier later verder over.

Wil je naar aanleiding van dit bericht iets met ons delen? Heb je een reactie? Of een idee? Laat het ons weten, stuur een mail naar: petravdhoogen@hotmail.com

 
 
 


Locatie & Routebeschrijving

Bezoekadres Manege "De Voornruiters" Sportpark Rijnvliet 7 3545 EA Utrecht Grotere kaart weergeven...

ga naar http://www.facebook.com/devoornruiters.demeern/?fref=ts