manege utrecht

Manege De Voornruiters paardensport & ruiterport zijn actief iint: dressuur, springen en mennen. Wij zijn de vereniging voor paardensportliefhebbers en recreatieve (sport)rijders voor paarden.

Gebruik accommodatie voor initiatieven van leden

Gebruik accommodatie voor initiatieven van leden

Gebruik van de accommodatie voor clinics, workshops etc. door leden van de Voornruiters is mogelijk indien er geen verenigingslessen worden gegeven of al afspraken zijn gemaakt met derden. In principe is de meest aangewezen mogelijkheid de vrijdag(avond), omdat op deze avond geen vaste activiteiten zijn gepland. We maken onderscheid in gebruik voor activiteiten georganiseerd door onze eigen leden en activiteiten van derden.

Voor het gebruik maken van de accommodatie bestaan verschillende mogelijkheden:
- Als er geen exclusief gebruik van de hal noodzakelijk is, dat wil zeggen indien er nog steeds door leden vrij gereden mag worden, dan hoeft ook geen bijdrage van huur te worden afgesproken als het gaat om een initiatief van de eigen leden. Als daarbij de kantine dicht kan blijven hoeven ook daarover geen nadere afspraken worden gemaakt. Wordt kantinegebruik wel gewenst zijn dan zal een barbezetting geregeld moeten worden. Zo'n activiteit is altijd na afstemming en overleg met het bestuur

- Als er voor een ledeninitiatief wel exclusief gebruik van de hal wordt gevraagd, dan moet dit van tevoren worden gepubliceerd op de website en zal een gepaste bijdrage worden gevraagd voor het gebruik. Als de kantine geopend moet worden, dan zal ook daarover gecommuniceerd moeten worden.

- Huur van de hal door derden, met kantinegebruik, tegen vergoeding is ook mogelijk. Hiervoor zal altijd huur moeten worden betaald.

Wil je gebruik maken van een bovenstaande opties? Mail dan naar info@voornruiters.nl

Locatie & Routebeschrijving

Bezoekadres Manege "De Voornruiters" Sportpark Rijnvliet 7 3545 EA Utrecht Grotere kaart weergeven...

ga naar http://www.facebook.com/devoornruiters.demeern/?fref=ts