manege utrecht

Manege De Voornruiters paardensport & ruiterport zijn actief iint: dressuur, springen en mennen. Wij zijn de vereniging voor paardensportliefhebbers en recreatieve (sport)rijders voor paarden.

home

JEUGD

WELKOM bij de Voornruiters

Voor de springlessen op de donderdagavond zoeken we - De Voornruiters - een enthousiaste en deskundige instructeur. Hier meer info.
 
Geslaagde cross dag op 19 oktober 2014
Met trainer Richard Kapteijn volgden 15 Voornruiters een cross-training in Moordrecht. Hier meer info.
  
 
Succesvolle indoor menmarathon 10 en 11 oktober 2014  
Theo Timmerman       foto's door www.sportpaardenfoto.nl       jeugdtalent de 11-jarige Jelle Leliveld
De 3e jaargang van de Voornruiter indoor menmarathon was weer speciaal! Met hulp van de vele enthousiaste vrijwilligers liep de organisatie goed en waren deelnemers, jury en de ruim 1000 toeschouwers onder de indruk. Het showblok MINI MAJOR springen paard en pony was een succesnummer. Theo Timmerman, topmenner en IJsbrand Chardon, speaker zorgden bij de vierspanrubriek paarden voor een slotspektakel ! Hier meer info, foto’s, filmpjes en uitslagen.

De 19 jarige Voornruiter Lois Leliveld is geselecteerd voor de Rabo talenten beloftentrainingen!
De agenda: 
zaterdag 1 november wedstrijd springen pony's 
vrijdag 14 november Utrecht got's talent ( KNHS Regio Utrecht / Annemarie Brouwer )Meld je aan als vrijwilliger !

Oproep aan de leden. Meld je aan!!! Met de nieuwe accommodatie is het ledenaantal van de Voornruiters enorm gegroeid. De groei gaat nog steeds door en het lijkt erop dat we inmiddels het aantal van 400 leden hebben bereikt. Hierbij is de sfeer, die zich kenmerkt door kwaliteit door gezelligheid, er bepaald niet minder ...

ga naar http://www.facebook.com/profile.php?id=100003349791169