manege utrecht

Manege De Voornruiters paardensport & ruiterport zijn actief iint: dressuur, springen en mennen. Wij zijn de vereniging voor paardensportliefhebbers en recreatieve (sport)rijders voor paarden.

home

JEUGD

WELKOM bij de Voornruiters

Landelijke Rijvereniging De Voornruiters is een vereniging waar leden met een eigen paard of pony zich kunnen aansluiten voor gezelligheid, instructie en tal van activiteiten. In de vereniging is plaats voor de recreatieruiter en de fanatieke wedstrijdruiter in de verschillende wedstrijddisciplines. Hier de kalender. 17 en 18 oktober wedstrijd dressuur.
 
Op zaterdag 3 oktober werd nog een deel Hippiade verreden. De nog jonge Nils Kramer reed naar een erg mooie bronzen medaille in de klasse L1 met Flexion Sollenburg. In de equipe eventing klasse L wist Voornruiter Pascal Zantman met ZFG Blackberry beslag te leggen op een mooie bronzen medaille.Meer info Hippiade 2015 hier
Nils Kramer
 
De indoor menmarathon 2 en 3 oktober was een groot succes ! Dank aan alle deelnemers, vrijwilligers en het enthousiaste publiek. De finale was een felle strijd met mooie winnaars. Hier meer info. Het slotnummer spitste zich toe op de rivalen Brauchle en Chardon, waarbij Chardon (foto) vooral de ballen liet liggen en iets minder snel was, maar wel de winnaar werd!
Hier meer info en filmpjes 

foto's staan op  www.sportpaardenfoto.nl
 
Hieronder een deel van het onderdeel jeugd op de vrijdagochtend; 142 kids die een stukje rijden op een paard / pony van Stal Groenesteyn. Kinderen, ouders en begeleiders waren unaniem heel enthousiast. Hier meer info.
Het genodigdenterras was in de middag en avond bezet door een grote groep bejaarden, die een onvergetelijke middag hadden. Mede mogelijk gemaakt door Bladt Charity. Hier meer info en foto's.
 Locatie & Routebeschrijving

Bezoekadres Manege "De Voornruiters" Sportpark Rijnvliet 7 3545 EA Utrecht Grotere kaart weergeven...

ga naar http://www.facebook.com/profile.php?id=100003349791169