manege utrecht

Manege De Voornruiters paardensport & ruiterport zijn actief iint: dressuur, springen en mennen. Wij zijn de vereniging voor paardensportliefhebbers en recreatieve (sport)rijders voor paarden.

home

JEUGD

WELKOM bij de Voornruiters

!!BELANGRIJK!!
Zaterdag 6 september is het weer zo ver, het LIEF festival bij recreatieplas Strijkviertel.
Lief gebruikt net als vorig jaar een gedeelte van het parkeerterrein en een deel van de "oprijlaan" voor het plaatsen van toiletten.
Er komt een nood weg voor het bereiken van de binnen- en buitenbak. De lessen gaan gewoon door! 
 
Houdt hier rekening mee van 1 september tot en met 9 september 2014. 
 
Meer informatie over dit festival is te vinden op http://www.lieffestival.nl
 
PRIMEUR Wederom kampioenen binnen onze vereniging tijdens de districtskampioenschappen Mendistrict West op zaterdag 16 augustus.
Deze kampioenen gaan allen een gooi doen naar de Nationale titel op 13 september a.s. in Ermelo: Ronald Tomassen is kampioen geworden in de vaardigheid, Wim van Elteren, reserve kampioen 2-span paarden dressuur en Gerrie Schalkwijk is met Elske ( foto ) kampioen in het ZZ-dressuur geworden! Meer info hier.


 
Trots op onze Voornruiter Kirsten Brouwer:  WERELDKAMPIOEN in Verden bij de zesjarige dressuurpaarden met Dancer (Vivaldi x Tango)!
 
Met een 9.8 voor de draf, en een 9.3 voor de galop, naar een totaal van 9.04 op zondag 10 augustus 2014. Op zaterdag 9 augustus al BRONS met Eye Catcher bij de 5-jarigen! Hier haar interview. Meer info op de KNHS-site 

En nog een kampioen ! Hier de film Sanne de Jong en Enjoy (Cartano x Haarlem) op weg naar hun overwinning in het KNHS/KWPN Kampioenschap voor 5-jarige eventingpaarden. 11 augustus 2014. En van KNHS.tv het interview met Sanne !
 
 
Hieronder de Kampioenen en Reservekampioenen Regio Utrecht die ons zullen vertegenwoordigen tijdens de Hippiade: 
Maar eerst weer een super filmpje van deze Regiokampioenschappen met veel Voornruiters door Ayleen Min. 
Dressuur: Lilli van den Hoogen, Georgina Goedee, Dominique van Dalsen, Sanne Frijn, van den Hoogen, Isa van der Arend, Jessy Tewis, Myrthe Wedda, Ellis Halbmeijer, Katie Werring, Priscilla van Wijk, Kirsten Brouwer, Xander Noe, Amy Tewis, Georgina Goedee, Demi Verhoeff. Springen: Debbie Bogerd, Anne van Vulpen, Lizzy de Gooijer, Richard Kapteyn en de viertallen Z en L. Meer info hier. 
 
De agenda: 
Zaterdag 6 september het LIEF festival bij recreatieplas Strijkviertel. Rijhal wel bereikbaar.
vrijdag 3 en zaterdag 4 oktober wedstrijd springen paarden 
vrijdag 10 en zaterdag 11 oktober indoor menmarathon; meer info onder evenementen
zaterdag 18 en zondag 19 wedstrijd dressuur paarden en pony's 


Meld je aan als vrijwilliger !

Oproep aan de leden. Meld je aan!!! Met de nieuwe accommodatie is het ledenaantal van de Voornruiters enorm gegroeid. De groei gaat nog steeds door en het lijkt erop dat we inmiddels het aantal van 400 leden hebben bereikt. Hierbij is de sfeer, die zich kenmerkt door kwaliteit door gezelligheid, er bepaald niet minder ...

ga naar http://www.facebook.com/profile.php?id=100003349791169