manege utrecht

Manege De Voornruiters paardensport & ruiterport zijn actief iint: dressuur, springen en mennen. Wij zijn de vereniging voor paardensportliefhebbers en recreatieve (sport)rijders voor paarden.

home

JEUGD

WELKOM bij de Voornruiters

    Het portret van Lotje Schoots, dressuuramazone! Gemaakt door Ayleen Min.
In de Voornpraet Special is meer te lezen over ons bezoek aan Stal Schoots !
 
ERMELO (KNHS) - Dinsdagavond 17 juni werd op het Nationaal Hippisch Centrum gouden en bronzen spelden uitgereikt. In verband met organisatieveranderingen binnen het KNHS verdwijnen commissies en word het aantal leden van de Ledenraad teruggebracht.. “Deze bijeenkomst is een eresaluut aan onze vrijwilligers. De KNHS is mede dankzij de belangeloze inzet van onze vrijwilligers uitgegroeid tot een bond die sportief, organisatorisch en financieel tot de toonaangevende bonden in ons land mag worden gerekend.”  
Een gouden speld werd uitgereikt aan oud-Voornruiter Arie Hamoen. Willeke van Vulpen en Jan Bijeman kregen een bronzen speld. 
 
Mooie winst voor Jolanda Spijker in ZZ-licht op de dressuurwedstrijd 12 juli :   Hier meer informatie van jurylid Ginsel.
 
 
Foto's van  www.foto4you.nl  Scherpenzeel
 
 
De agenda: 
Let op : dressuur en springlessen van 28 juli t/m 15 augustus gaan niet door ivm vakantie; buiten deze periode altijd afzeggen
woensdag 16 juli oefenparcours springen 
zaterdag 19 juli outdoor springen paarden B t/m ZZ
zondag 20 juli outdoor springen pony's  B t/m ZZ


Meld je aan als vrijwilliger !

Oproep aan de leden. Meld je aan!!! Met de nieuwe accommodatie is het ledenaantal van de Voornruiters enorm gegroeid. De groei gaat nog steeds door en het lijkt erop dat we inmiddels het aantal van 400 leden hebben bereikt. Hierbij is de sfeer, die zich kenmerkt door kwaliteit door gezelligheid, er bepaald niet minder ...

ga naar http://www.facebook.com/profile.php?id=100003349791169