manege utrecht

Manege De Voornruiters paardensport & ruiterport zijn actief iint: dressuur, springen en mennen. Wij zijn de vereniging voor paardensportliefhebbers en recreatieve (sport)rijders voor paarden.

home

JEUGD

WELKOM bij de Voornruiters

Voor de springlessen op de donderdagavond zoeken we - De Voornruiters - een enthousiaste en deskundige instructeur. Hier meer info.
 
NIEUW : geef je op voor proefles / clinic / crosstraining door Richard Kapteijn op zondag 19 oktober. Meer info hier. 
Meer informatie van de indoor men-marathon 10 en 11 oktober zie hieronder bij agenda ! 
 
Kirsten Brouwer wint tijdens Hippiade klasse Z2 met de hengst Charmingmood op 6 september 2014.
 
 
Voornruiter Bent Verhart heeft weer laten zien dat hij een goede allrounder is! In april Clubkampioen en 14 september Regiokampioen eventing klasse B pony’s!
 
 
De agenda: 
vrijdag 3 en zaterdag 4 oktober wedstrijd springen paarden 
donderdag 9 oktober hele dag opbouw voor menmarathon; daarom geen springles !

vrijdag 10 en zaterdag 11 oktober indoor menmarathon; toegang GRATIS. Zaterdag 18.00 show MINI MAJOR springen en daarna finale met slotspektakel van vierspannen met animator Theo Timmerman en speaker IJsbrand Chardon ! Meer info onder evenementen
 
zaterdag 18 en zondag 19 wedstrijd dressuur paarden en pony's 


Meld je aan als vrijwilliger !

Oproep aan de leden. Meld je aan!!! Met de nieuwe accommodatie is het ledenaantal van de Voornruiters enorm gegroeid. De groei gaat nog steeds door en het lijkt erop dat we inmiddels het aantal van 400 leden hebben bereikt. Hierbij is de sfeer, die zich kenmerkt door kwaliteit door gezelligheid, er bepaald niet minder ...

ga naar http://www.facebook.com/profile.php?id=100003349791169