manege utrecht

Manege De Voornruiters paardensport & ruiterport zijn actief iint: dressuur, springen en mennen. Wij zijn de vereniging voor paardensportliefhebbers en recreatieve (sport)rijders voor paarden.

home

JEUGD

WELKOM bij de Voornruiters

Landelijke Rijvereniging De Voornruiters is een vereniging waar leden met een eigen paard of pony zich kunnen aansluiten voor gezelligheid, instructie en tal van activiteiten. In de vereniging is plaats voor de recreatieruiter en de fanatieke wedstrijdruiter in de verschillende wedstrijddisciplines.
Hier de KALENDER. 2 december Sinterklaasmiddag; voor opgeven en info hier
13 dec menles, 16 dec oefenparcours; 17 dec vrij springen
 
De subtop dressuurwedstrijd van vrijdag 27 november was met een volle startlijst, veel publiek en goede sport een zeer geslaagd evenement. Voornruiter Ingrid Gerritsen (foto) was heel blij met haar winst in de lichte tour Prix Sint George met de hengst Valdez, waarmee zij zich ook selecteerde voor Jumping Amsterdam! Hier een verslag met informatie van de jury en foto's. Foto's foto4u.nl
 
 
Het nationaal springparcours op 20 en 21 november met 1.40 rubriek was een groot succes. De strijd in de barrage was spannend en het vele publiek bleef ook bij de prijsuitreiking zitten en staan om de ruiters toe te juichen. Dank aan de vele vrijwilligers van De Voornruiters!

Winnaar 1.40 rubriek Blastrac Europe Prijs Doron Kuipers             Hier meer foto's en verslag
 
Voor de Blastrac Europe Prijs werden de KAMPIOENEN van De Voornruiters 2015 gehuldigd: hier foto's en info.
 


Locatie & Routebeschrijving

Bezoekadres Manege "De Voornruiters" Sportpark Rijnvliet 7 3545 EA Utrecht Grotere kaart weergeven...

ga naar http://www.facebook.com/profile.php?id=100003349791169